Hoe sluit u uw AirPods aan op uw computer

Airpods 2 case kopen

Hij is zo klein dat je hem gemakkelijk kwijt kunt raken. Daarom is het zo gemakkelijk om je AirPods draadloos aan te sluiten op je computer of zelfs een smartphone. Een goed idee is ook om Airpods 2 case kopen te doen, om je airpods veilig te houden. Het is alsof je je kleine elektronische universum samenvoegt. En mocht je ooit weer een gewone hoofdtelefoon nodig hebben, dan kun je die eenvoudig verwisselen. Of, als je stiekem wilt verbergen dat je een AirPods hebt, verstop je hem achter het klankbord. De reden dat ik dit heb gedaan is dat ik het veel gemakkelijker vind om er per ongeluk mee weg te lopen als mensen die niet begrijpen wat ze aan het doen zijn er naar zoeken. Of nog erger, mijn kat eet die draden graag op.

Een AirPods is ook geweldig voor muziek. Er zijn heel veel leuke programma’s die je naar je AirPods kunt uploaden, en omdat het moeilijk is om bij te houden hoeveel uur je erop hebt doorgebracht, kun je je dagen aan podcasts luisteren overzetten naar je computer. In tegenstelling tot veel andere draadloze apparaten, kun je de muziek van je AirPods niet naar een andere computer sturen. Maar als je je AirPods kwijt bent of als je wilt weten waar je hem moet laten, kun je hem op een handige plek verstoppen. Een AirPods is gemakkelijk te verbergen, en je kunt ze gemakkelijk kwijt in een handtas, broekzak, of een broekzak.

Dat maakt ze tot een superhandig cadeau voor de lieveling van je vriend of vriendin, of een must-have voor je eigen muziekverzamelaar. Niemand kan immers zeggen “What’s up?” Met of zonder draadloze oplader, je gaat klaar zijn om je oortjes te rocken met chipto muziek op vol volume.

Hoe verbind je je AirPods met je computer?

Om je op weg te helpen hoe je je AirPods een muziekservice kunt geven, volgt hier een snelle how-to over hoe je je AirPods op je computer aansluit.

Plug in en zet je AirPods aan. Als ze compatibel zijn, zal er een menu op het scherm verschijnen en kunt u gebruikersaccounts selecteren. Zodra u bent aangesloten, kunt u uw AirPods vanaf uw computer bedienen. Zodra u bent aangesloten, kunt u naar de muziekmap op uw computer navigeren. Zodra u dat hebt gedaan, sleept u het AirPods-bestand dat u wilt overbrengen naar uw AirPods. Onthoud dat als de AirPods is aangesloten op de computer er een notitie op zal verschijnen dat de AirPods wordt gedetecteerd, druk op uit om de notitie te verwijderen.

Als je klaar bent, ga dan naar het AirPods song menu en selecteer “playlist” uit het drop menu. Dit zal een ander venster doen verschijnen waar u uw muziek kunt aanpassen. Kies en pas de naam van je afspeellijst aan. U kunt ook de naam van uw afspeellijst en de achtergrondkleur van de interface van uw AirPods wijzigen. Als u op de inktpatroon klikt, krijgt u een mini-bedieningspaneel. Gebruik je duim om de AirPods te bedienen. De hoekknoppen gaan naar het veranderen van nummers, het selecteren van een nummer, en naar het volgende nummer gaan.

Extra stappen om te volgen

Als je klaar bent met het aanpassen van je AirPods, klik je op het nummer dat je wilt beluisteren. Kies “play” uit het drop menu. Hierdoor wordt de muziekbibliotheek of Mijn muziek weergegeven, waaruit u de nummers kunt selecteren die u wilt beluisteren. Als u de nummers die u wilt beluisteren al hebt gekozen, klikt u op het pictogram “winkels”, dat meestal vol is. Vink de functie “geavanceerd” aan in het hoofdmenu van iTunes.

Zoek naar “Verborgen bestanden en mappen” in het menu. Met de provirus, firewalls en anti-virus programma’s ge├»nstalleerd in je computer, worden deze verborgen mappen aangemaakt om beschadigde of beschadigde bestanden te bewaren die de vorm hebben van “%USERPROFILE%Local Settings%Application Data\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files” en “%USERPROFILE%Local Settings%Application Data\leAppleAppMail\yahoo.com” in de computer. Klik op het bestand “%USERPROFILE%Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files” en vervolgens op het blauwe pijlpictogram aan de linkerkant, ga naar beneden en selecteer de map die je ziet en verwijder alles wat erin staat.

Klik op het bestand “%USERPROFILE%Local Settings%Application DataApple\Mail\yahoo.com”, klik dan op het blauwe pijltje links, ga naar beneden en selecteer de map die je ziet en verwijder alles wat erin staat. Klik op het bestand “%USERPROFILE%%Local Settings%Application Data\Apple\Mail\yahoo.com”, klik dan op het blauwe pijl icoon links, ga naar beneden en selecteer de map die je ziet en verwijder alles wat erin staat. Herstart uw computer en probeer toegang te krijgen tot het Internet, uw mail en het probleem is nog steeds opgelost.

Als het probleem aanhoudt, heeft u Het is hoogstwaarschijnlijk een virus.