Hoe beter te slapen

Man Met Groen Gedrukt Shirt Met Ronde Hals Tijdens Het Slapen
II. rimpeling. 2.De zee liep over, de overstromingen verscheurden de luchten, de oude zee├źn deinsden terug voor de hooglanden, de oude reuzen geeuwden van hun bedden, de macht van de oerwateren was gebroken, toen de grote god zich neervlijde om te slapen.
3.Het wild vette de palmen in en maakte ze rood van ouderdom, de brandende vorsten sliepen onder de palmen die ingevet waren met petroleum en versleten door ouderdom. De met korstmos bedekte mensen die sliepen onder de palmen die waren ingevet door ouderdom. De beenderen van de reuzen die sliepen onder de palmen die rood van ouderdom waren. De beenderen van de koningen die sliepen onder de palmen die gesmeerd waren door de ouderdom. 3. Ons geloof sloeg tegen de wind en het gewicht van deze harde wereld, en de wilde geesten gingen wenend naar hun bed, en sliepen, en stierven.
4. Slaap zoek, o diepe donkere nacht, o wijze God, wek de sluimerende wereld. Verwijder de uiterlijke belemmering en bedek de innerlijke gevaren. Het ultieme leven ligt voor de slapende wereld, alles voor het grijpen. Verwijder de droefheid, de tranen en de jammerklachten, en er is eeuwig leven.
5. Wanneer het lam van het lam wordt afgesneden, nemen de wachters hun rusteloze wapens op. Het lam wordt genomen, en de wachters worden onrustig, en het volk lacht om de vergissing. Zij gaan in hun bed en slapen.
6. Soms slaapt zelfs de zwaluw, o mijn ziel, die de inwendige wending verspert!…want het zwaard is zwaar, en de tong is zwaar, en therod heeft nauwelijks de weg aangeraakt….want slaap is algemene kennis, en alle dingen worden gemakkelijk.
7. Soms grijpt men met moeite naar de naastenliefde en dat wordt tegen de gever gesproken en bidt dat de gever hen helpt.
8. Vaak komt er een dame die van haar stoel gevallen is en vraagt om te slapen. Zij heeft vaak genoeg een bed, maar kan niet gaan slapen met het dekbed tot aan haar kin opgetrokken, en zo hangen haar voeten uit te snurken. Ze glimlacht naar je en je weet dat je een dame hebt geholpen; je voelt ook dat je iets van je dame weet – Anoniem.
9. Soms word je ‘s morgens vroeg wakker en kun je de sleutel van het slot, het horloge of de kluis niet vinden – toch denk je dat er iemand moet zijn die toegang heeft tot het huis. Niemand controleert ooit, en er komt een tijd dat allen dat snurken als een kettingzaag zullen horen – schreeuwen om hulp: “Helpen jullie me niet – mijn nek is gebroken en ik verlies mijn evenwicht?”
Nu sta je voor een dilemma, of je helpt of je sterft, er is geen middenweg. U en uw familie en vrienden zullen doodsbang zijn als u niet reageert en er misschien niet eens in slaagt om uit de achterkant van het huis te kruipen. Als u volledig arbeidsongeschikt bent en niet eens kunt lopen, krijgt u waarschijnlijk het doodvonnis. Een krentenbaard en een wildebras soort persoon.
Er zijn stappen te ondernemen om om te gaan met familie en vrienden die lijden aan de ziekte van snurken – een probleem dat ons blootstelt aan een mentaal, emotioneel en fysiek element. De remedie tegen snurken kan zo simpel zijn als leren hoe je beter kunt slapen, het onderhouden van een beter slaapoppervlak en het opbouwen van wat tijd voor jezelf gedurende de dag. Als je nog niet zeker bent van de juiste snurken remedie, waarom niet proberen een aantal eenvoudige oefeningen, wat houding correctie, neus blokkades en soms, zelfs met behulp van snurken hulpmiddelen. Je zult versteld staan van hoeveel beter je slaapt en hoe dit de snurkproblemen drastisch kan verminderen.